Hronika

[ Izvor: Beta ]

28. 11. 2020. 12:20 0

Hapšenja u Šapcu zbog trgovine ljudima i podvođenja

Šabačka policija je u saradnji sa tamošnjim Višim javnim tužilaštvom uhapsila V.G. (1963) i E.G. (1971) iz okoline Šapca i N.O. (1979) iz okoline Vladimiraca, pod sumnjom da su se bavili trgovinom ljudima.

Osumnjičeni se terete da su u dužem vremenskom periodu organizovali seksualnu eksploataciju žena teškog materijalnog stanja.

Policija je izvršila pretres jednog poslovno-stambenog objekta u Majuru, gde je zatekla četiri devojke koje su, kako se sumnja, pružale seksualne usluge, kao i tri muškarca koji su bili korisnici seksualnih usluga.

Pretresom prostorija pronađeno je i uz potvrdu oduzeto 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara.

Uviđaj je izvršio dežurni zamenik Višeg javnog tužilaštva u Šapcu. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati