Hronika

[ Izvor: Blic ]

21. 10. 2020. 22:18 0

UŽAS U POŽAREVCU Silovao sestru poznate voditeljke?

Požarevljaninu Mališi R. (33), zvanom Maša - Keča, određen je pritvor zbog sumnje da je u noći između 17. i 18. oktobra, silovao svoju bivšu devojku (22), inače sestru po ocu naše poznate voditeljke.

Mališi R., ranije privođenom zbog seksulanih krivičnih dela, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Požarevcu, odredio je pritvor da ne bi uticao na svedoke koji treba da budu saslušani u istrazi i kako ne bi ponovio krivično delo za koje je sada oszumnjičen.

Mališa se tereti da je u noći između 17. i 18. oktobra u stanu koji je iznajmio u centru Požarevca, silovao bivšu devojku.

- Ona i Mališa su raskinuli. Ona inače više vremena provodi u Beogradu i tog dana je došla iz prestonice i pozvala je osumnjičenog da se nađu - saznaje "Blic" od izvora upoznatog sa istragom.

Bivši par je, kao saznajemo, prvo šetao po gradu. Nakon toga su otišli na žurku u kafić, pa u Svilajnac,u kockarnicu. Na kraju su se vratili u Požarevac i otišli u stan koji je osumnjičeni iznamljivao u centru grada.

- Devojka nije želela da imaju odnose. On je pokušavao da je primora, prvo milom, a zatim silom. Prvo joj je pretio, a zatim i fizički nasrnuo na nju. Savladao ju je i silovao dva puta - priča izvor.

Kako se devojka nije pojavljivala kući, majka zabrinuta za bezbednost ćerke, koja je i ranije imala običaj da ode iz doma i da joj se ne javlja, pozvala je policiju. Majka je pretrpostavila gde je i sa kim je devojka.

Patrola je otišla na mesto gde je prema pretpostavki majke mogla da bude ćerka, zatekla devojku koja je imala modrice po telu. Mališa je bio sa njom, i priveden je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati