Hronika

[ Izvor: Mediji ]

17. 10. 2020. 17:46 1

Član Pink Pantera bio meta surovog ubice Čabe Dera

Na parkingu Tržnog centra "Ušće" u ulici Mihaila Pupina 4, oko 16.20 časova došlo je do pucnjave u kojoj je teško ranjen Aleksandar Šarac (35), koji je upucan sa dva metka u glavu, a kome se lekari u Urgentnom centru bore za život.

U toku je uviđaj i intenzivna pretraga terena u okolini tržnog centra, a policija je blokirala i tržni centar i obavlja pretrese.

Šarac koji je danas upucan je navodno bio član grupe Pink Panter.

Inače, Šarac je već bio na meti surovog ubice Čabe Dera, koji je u januaru 2019. godine greškom ubio Šarčevog zeta Nebojšu Markovića.

Tu likvidaciju su zabeležile i kamere, na kojima se jasno vidi lice Čabe Dera kako izlazi iz belog "fijata" i ispaljuje nekoliko metaka u Markovića, koji je u tom trenutku sklapao kolica za bebu pored automobila.

Der je uhapšen u Češkoj Republici u martu prošle godine, a u trenutku hapšenja kod sebe je imao falsifikovane dokumente, dva pištolja sa prigušivačem, municiju, periku, kao i još neka sredstva za prerušavanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati