Hronika

Direktno.r [ Izvor: Mediji ]

29. 09. 2020. 17:20 0

Pokušali otmicu srpskog dečaka na Kosovu?

Nepoznate osobe fizički su danas napale dečaka Martina Vuksanovića u selu Plemetina kod Obilića, koji se iz škole vraćao kući. Njegov otac Predrag sumnja da se radi o pokušaju otmice.

Predrag Vuksanović je RTS-u preneo da se napad dogodio na putu od Plemetine prema susednom selu Prilužje, kada se njegov sin, učenik trećeg razreda, vraćao iz škole kući.

- Mog sina je kući dopratio komšija u čije je dvorište uspeo da pobegne, kada se otrgo iz ruku osobe koja je pokušala da ga uvuče u automobil. Iz "audija" crvene boje, nepoznata osoba je otvorila vrata i rukom dohvatila Martina. Na sreću, uspeo je da pobegne i zaštitu potraži u prvom dvorištu - ispiričao je Predrag Vuksanović.

Kaže da ne zna ko su osobe iz automobila, ali da su ih ljudi iz sela primetili kako odlaze u susedno selo Hamidija, u kojem nema Srba, piše RTS.

Vuksanović je slučaj prijavio policiji, čiji su pripadnici bili u Plemetini i nakon što ih je upoznao sa incidentom, otišli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati