Hronika

[ Izvor: Mediji ]

13. 08. 2020. 16:50 0

Majka sa ćerkama i snajom obijala stanove u Nišu

Policija u Nišu, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsila je A. Đ. (24), D. J. (35) i maloletnice starosti 14 i 15 godina, zbog sumnje da su izvršile krivična dela četiri teške krađe i tri teške krađe u pokušaju. Kako prenose mediji, u pitanju su majka, njene dve maloletne ćerke i snaja, koje se sumnjiče da su obijale stanove i od 1. avgusta uzele čak devet miliona dinara i veću količinu nakita.

Takođe, one se sumnjiče da su provalile u još jedan stan u Nišu, iz kog ništa nisu uzele, kao i da su pokušale da provale u još dva stana.

Beogradska policija je pretresom kuće u kojoj su njih četiri neprijavljeno boravile u Staroj Pazovi i u kojoj je zatečen M. N, pronašla četiri ručna sata i veću količinu zlatnog nakita. Policija je kod M. N. pronašla i manju količinu marihuane, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

A. Đ, D. J. i M. N. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Maloletnice su, uz krivičnu prijavu, privedene Višem javnom tužilaštvu u Nišu, na čiji predlog im je sudija za prethodni postupak Višeg suda u ovom gradu odredio pritvor do 30 dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati