Društvo i ekonomija

Direktno.rs

06. 08. 2024. 13:40 12

"Sandra Božić posetila bolnicu u Pančevu i slagala"

Setila se Sandra Božić, sada u ulozi potpredsednice Vlade AP Vojvodine, da poseti Dečije odeljenje bolnice u Pančevu nakon uznemirujućih objava roditelja jednomesečne bebe koja je boravila u sobi kao iz horor filma - i da opet slaže! Želela je Božić, kako navodi, da se uveri u stvarno stanje sobe u kojoj je smeštena beba, a onda izjavila neistinu da su problemi nastali zbog vremenskih nepogoda - navodi Bojan Jankulović, poslanik Stranke slobode i pravde u Skupštini APV, čiju izjavu prenosimo u celosti.

- Buđ i vlaga na svakom koraku, otpadanje plafona u sobama takođe, nisu posledica nevremena, već dugogodišnjeg zanemarivanja od strane Srpske napredne stranke čiji kadrovi upravljaju bolnicom, u prvom redu dr Slobodan Ovuka kao direktor Opšte bolnice Pančevo.

Umesto da potpredsednica Pokrajinske Vlade, inače iz Pančeva, nastavi da obmanjuje javnost i krivi kišu za njihov nemar i čist bezobrazluk prema najmlađima, neka se raspita u svojoj stranci i obavesti Pančevce ko je i zbog čega zaustavio rekonstrukciju ovog Dečijeg odeljenja Opšte bolnice Pančevo koja je planirana, a onda stopirana pre više od 4 godine? Ko je odlučio da štedi na deci - zaključio je Bojan Jankulović, poslanik Stranke slobode i pravde u Skupštini APV.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati