Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 07. 2024. 13:10 11

Mila Popović (SSP): Vučiću, ista situacija kao u "Narodnom frontu" je i u porodilištima u Šapcu, Užicu, Negotinu...

"Čitavih 12 godina imao je Aleksandar Vučić da izgradi nova porodilišta i rekonstruiše postojeća, a sada kada je pukla bruka u porodilištu "Narodni front" u Beogradu, izdaje naređenja da se mimo svih procedura hitno i do subote obezbede klime u svakoj prostoriji", izjavila je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i narodna poslanica.

- Aleksandar Vučić je predsednik svih građana Srbije, pa neka mu neko javi da je ista situacija kao u Narodnog fronta i u porodilištima u Šapcu, Smederevu, Užicu, Negotinu… Neka javi neko njemu i Šapiću da je u vreme Dragana Đilasa, Grad rekonstruisao čak dva porodilišta u Beogradu, u KBC "Dragiša Mišović" i KBC Zemun koji do tada nije radio dugi niz godina - podseća Popović i dodaje:

- Prvo su slagali da nema rashladnih uređaja u ovom porodilištu, jer oni postoje, ali su dotrajali i niko nije uložio ni dinar u njihovu obnovu. Kako je moguće da je 2008. godine bilo klima uređaja, a danas ih nema. Posle 12 godina Vučić daje novo lažno obećanje poput onog o izgradnji Tiršove 2, da će izgraditi nova porodilišta u Beogradu i Nišu, ali dogodine, pa da majke sa zadovoljstvom donose bebe na svet - istakla je Mila Popović i zaključila:

- Sram bilo Aleksandra Vučića sa sve njegovom svitom fikusa, koja radi samo ono što im njihov šef komanduje. Odavno znamo da nemamo državu i tako će biti sve dok se ne smeni Srpska napredna stranka sa sve svojim pridruženim marionetama. Tražimo hitno rešenje za sva porodilišta u Srbiji i odgovornost za one koji su dozvolili ovakvo stanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati