Društvo i ekonomija

Direktno.rs

04. 07. 2024. 08:06 7

Stefanović: Nema tog poligrafa koji Vučić može PROĆI

"Nema tog poligrafa koji Vučić može proći. Kad predsednik Republike, Aleksandar Vučić, nakon sastanka sa Generalštabom Vojske Srbije, izađe pred kamere i kaže javno da nema zemlje u okruženju iz koje nisu poleteli dronovi i avioni da bi Srbiju nadgledali i špijunirali, onda je to akt ugrožavanja bezbednosti zemlje", izjavio je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Umesto da pusti da Vojska i BIA rade svoj posao po zakonu, Vučić koristi ovaj sastanak da javno iznosi tajne podatke koji su osetljivi za bezbednost države i kao trgovački putnik i tele šop prodavac ponovo promoviše interese privatne kompanije Rio Tinto.

Namera novih radikala je da neprekidno shvataju osećaj nesigurnosti i ugroženosti naših građana da bi kroz tenziju mogućeg rata i sukoba sakrili ogromnu pljačku, zaduživanje i nasilje koje sprovode već 12 godina. Vučić i SNS su oteli državu i Vojsku od naroda i koristite ih u partijske svrhe. Ove opasne neznalice ne prezaju od sistematskog sejanja laži i straha radi čuvanja svoje gole vlasti i samovolje.

Njihova namera je da Srbija postane kasarna SNS izvršilaca, a ne da zaustave pljačku, nasilje i ogromnu korupciju. Bolje je da se priča o tuđim dronovima nego o divljanju cena i plavljenju naših gradova. Srbija se mora otrgnuti iz ruku mafije i radikalskih rejting efendija, inače svako naše mišljenje, ideologija i razlike, nemaju nikakvog smisla", zaključio je Borko Stefanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati