Društvo i ekonomija

[ Izvor: Danas ]

27. 01. 2024. 13:47 32

Savo Manojlović odgovorio Mariniki Tepić

Trenutno mislim da sve koji žele dobro Srbiji treba da zanimaju tri teme – izborna krađa, sprečavanje ekološkog uništavanja kroz iskopavanje litijuma i progon stanovništva i gašenje srpskih opština koje se sprema na Kosmetu. Srbija nije na prodaju - kaže za Danas Savo Manojlović, direktor pokreta Kreni promeni, reagujući na prozivke Marinike Tepić, potpredsednice Stranke slobode i pravde.

Manojlović smatra da je bilo kakvo učestvovanje u ličnim raspravama skretanja fokusa i pažnje sa ovih tema.

- Ne mislim da sam ja lično, niti bilo ko od nas bitniji od ove tri teme. U narednom periodu Kreni Promeni i ja bavićemo se i oglašavati samo povodom ovih tema i drugih problema koji dotiču građane (poput akušerskog nasilja), a ne ličnim raspravama - zaključuje Manojlović u izjavi za Danas.

Marinika Tepić je u intervjuu za Danas navela da je iznenađuju ljudi sa političkim ambicijama sa „ove naše, opozicione strane, poput Sava Manojlovića“.

- Oni koriste gotovo svaku priliku da nas napadnu, Dragana pod obavezno, na način i “argumentima” koje sam, moram priznati, čula samo od tih zekićki i radovanovića, Vučićevih tabloida i trbuhozboraca. Tvrdnja da je Dragan nas, njegove stranačke koleginice, naterao da štrajkujemo glađu da bi on imao mandat i imunitet, potpuno je uvredljiva za sve nas. Legitimno je imati političke ambicije, ali ne na način da neko drugi godinama plaća cenu borbe i oslobađanja Srbije sopstvenom ugroženošću i ugroženošću svoje dece, da je svakodnevno meta najjezivije hajke kakva će se jednog dana izučavati, a onda vi u tome vidite svoju priliku i zgodnost za pljuckanje sa strane uz nekakve ego-performanse . istakla je Tepić.

Ona je navela i da to deluje nekako trolovski, naročito kada dolazi od osobe koja se tajno dogovarala sa Vučićem da svira kraj protestima protiv Rio Tinta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 32

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati