Društvo i ekonomija

Direktno.rs

06. 01. 2024. 12:42 20

Pismo čitateljke: Moja golgota u DZ Stari grad

Dom zdravlja Stari grad već tri nedelje nema COVID testove u respiratornoj ambulanti. Sa vrata sam rekla da sam došla zbog testa, ali sestra izgleda ima instrukciju da ne spominje da testova - nema - piše nam čitateljka čije pismo objavljujemo u celosti.

Informacija je od četvrtka kad sam htela da se testiram, da ne sejem virus okolo ako sam zarazna. Rekli su mi da je krvna slika dovoljna da lekar proceni. Moja krvna slika je bila odlična, jedva na ubeđivanje da imam neki žareći osećaj - dobila sam antibiotik.

Kao zdrava sam, ali uporna. Prošla noć je bila užasna. Visoka temperatura, kašalj, bolovi- dakle ništa oni ne vide iz krvne slike, zato i služe brisevi. Kako je tek u Rakovici ili manjim mestima, imaju li ičega, ne smem ni da pomislim.

Ono što imaju je volja da se svađaju sa pacijentima (pitala sam ih što ne rekoše odmah, nego me ostavljaju da čekam sat i kusur da saznam, da čekam bezveze). Kažu: "Mi nismo COVID, nego respiratorna ambulanta, nema potrebe da imamo testove, nestašica je".

Ekonomski tigar je na izdisaju, ali hijene su super - zaključuje naša čitateljka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati