Politika

Direktno.rs

15. 04. 2024. 15:37 82

Kako je Jeremić postao Vučićev kurir - GOLUB PISMONOŠA

Neki su se iznenadili kada je osvanula šokantna vest da je donedavni predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić dobio novu funkciju i postao kurir Aleksandra Vučića, golub pismonoša koji će u svojstvu "specijalnog izaslanika predsednika Srbije predati pismo predsedavajućem Generalne skupštine Ujedinjenih nacija".

Nešto boljim poznavaocima političkih prilika u Srbiji ovo zapravo i nije neko iznenađenje kada se uzme u obzir da je Jeremić više od godinu dana vodio svakodnevnu besomučnu kampanju protiv predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa na gotovo isti način i sa veoma sličnim lažnim optužbama koje Vučićevi mediji javnosti serviraju godinama.

Na kraju je Jeremić i pored protivljenja rukovodstva Narodne stranke (NS) doneo odluku da izađe samostalno na izbore. Tada su počele da se šire priče da je Jeremić takvu odluku doneo u dogovoru sa Vučićem. Potvrdu za takav stav su mnogi našli u činjenici da se Jeremić pojavio više puta na RTS-u, Prvoj, Euronewsu, dnevnim novinama...

Jeremićevim potezom Narodna stranka (NS) je izvršila političko samoubistvo i doživela je retko viđen izborni debakl osvojivši mizernih 0,88% glasova. Jeremić je brže-bolje podneo ostavku na mesto predsednika stranke i privremeno nestao sa političke scene, dok se sve bar delimično ne zaboravi.

Ipak, nisu prošla ni četiri puna meseca, a već je dobio ovu funkciju - kurir, odnosno golub pismonoša Aleksandra Vučića. Da li je to njegov maksimalni domet ili je neophodno da se prvo dokaže kao kurir da bi nakon toga od Vučića dobio neku značajniju funkciju - saznaćemo uskoro.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 82

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati