Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 01. 2024. 14:45 20

REM, šta će Kapetan Dragan i Hrkalović na nacionalnoj frekvenciji?

Gostovanjem i predstavljanjem Dragana Vasiljevića i Dijane Hrkalović kao stručnjaka, umesto kao osuđenog ratnog zločinca i bivše sekretarke MUP-a protiv koje se vodi postupak i za koju se vezuju brojne afere, samo se još jednom pokazalo ne da televizija Hepi ne bi smela da ima nacionalnu frekvenciju, nego i da bi ceo program trebalo da bude ukinut - piše u saopštenju Demokratske stranke koji je potpisala Alisa Kockar.

Dalje se navodi:

Kada je Happy u pitanju, odavno više tu nije reč o slobodi govora i različitim stavovima, već o čistoj zloupotrebi moći i korišćenju svih kanala dostupnih režimu da sludi građane Srbije, da izbriše granice između dobrog i lošeg, i da sve ubedi da se ništa ne može promeniti, da je uzaludno," poručila je Alisa Kockar, predsednica Resornog odbora Demokratske stranke za ljudska i manjinska prava i saradnju sa NVO.

Demokrate su istakle i da su zahtevi za poništavanje izbora i nezavisnu istragu o krađi izbora utoliko važniji u ovom trenutku, kako bi se institucije konačno i što pre vratile u ruke građana i građanki.

REM je samo jedno u nizu veoma važnih tela koja su sada zarobljena i ne obavljaju svoju funkciju, a koja moramo da oslobodimo kako ratni zločinci i osumnjičeni za učešće u organizovanom kriminalu na televizijama ne bi zaista postali nova normalnost i uzori za generacije koje dolaze. Ne možemo da dozvolimo da nam korumpirana vlast tek tako odnese još četiri godine života, dok nam skreće pažnju sa važnih tema poput krađe izbora, na 1.001 način (od uvođenja vojnog roka do Kapetana Dragana ili Dijane Hrkalović) - zaključuje Alisa Kockar iz Demokratske stranke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati