Društvo i ekonomija

[ Izvor: N1 ]

27. 11. 2023. 15:40 7

Prete Miketiću: Podneću tužbu, za svedoka zovem Vučića

Narodni poslanik i predsednik gradskog odbora stranke Zajedno Đorđe Miketić povodom pretnji koje je dobio putem poruke sa nepoznatog broja kaže za N1 da će podneti tužbu protiv NN lica, a za svedoka pozvati predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Predsednik Vučić je sinoć u emisiji Hit tvit na TV Pink rekao da postoji nešto što on zna i da ne zna kako ću ja to nekome tamo da objasnim, i da on o tome neće ništa da priča. Danas dobijam pretnju preko poruke sa nepoznatog broja - ističe Miketić.

Na pitanje šta misli ko stoji iza pretnji, Miketić naglašava:

- Mislim da stoji država, naše institucije, BIA koja ne radi svoj posao ne štiti državu niti građane, već isključivo radi u službi jednog čoveka, targetirajući i ucenjujući opoziciju i svakog građanina koji se drzne da pusti glas protiv ovog štetočinskog režima. Podneću tužbu protiv NN lica koje ovo radi, a za svedoka ću pozvati Aleksandra Vučića, s obzirom na to da je on to sinoć najavio, pa pretpostavljam da ima neka saznanja o tome - ističe Miketić.

Kako kaže, ne može da potvrdi šta se nalazi na fotografiji kojom mu se preti jer je "stara i blurovana".

Prošle nedelje, Miketić je podneo Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu privatnu krivičnu tužbu protiv premijerke Ane Brnabić za neovlašćeno raspolaganje ličnim podacima. Od tada, kako kaže Miketić, očekuje da "nešto kreće".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati