Društvo i ekonomija

Direktno.rs [ Izvor: City Magazine ]

05. 11. 2023. 09:25 27

Sramota: Botovi napali Popovića jer kritikuje SNS

Novinar, pisac i kritičar Petar Peca Popović je gostovao u emsiji Nove S "Među nama" i s obzirom na to da su taj dan bili raspisani izbori, dotakli su se i te teme između ostalih. Ipak, jedan deo Popovićevog intervjua se posebno izdvojio i u formi video klipa, počeo je svoj samostalni život na društvenim mrežama. Onaj o tome kako velikan rok novinarstva vidi razliku između prethodnih i ovih izbora.

- Znate li koja je razlika između ovih i prošlih izbora. Danas sam bio u samoposluzi. Ja sebi dopuštam da jedanput nedeljno kupim sebi hleb koji volim da jedem. Pred prošle izbore taj hleb je koštao 135 dianra. Danas košta 220 dinara. Pre neki dan je koštao 200. To je pola kile frančeze hleba. Sad razmišljam sa svojom suprugom, taj hleb ćemo umesto slavskog kolača, da služimo goste, jer to je sad luksuz - izjavio je Popović.

- Danas sam dobio penziju i ona je 3500 dinara veća nego prošlog meseca, ali ja ne mogu da kupim isto stvari 1. novembra koliko sam mogao sa mojom penzijom 1. oktobra - završio je svoje izlaganje Popović.

"Pre svega Gospodin sa velikim G"; "Zadovoljstvo mi je bilo slušati ovog divnog čoveka" ;"Džon Kliz bi bio presrećan, jer se 'Monti Pajton' nastavlja snimati u Srbiji" - samo su neki od komentara na Popovićevu priču.

Da je klip postao popularan, govori i mnošto botovskih komentara na društvenim mrežama koji napadaju i vređaju Popovića, koje, naravno, ovom prilikom nećemo prenositi. Jer bi ih trebalo biti sramota... 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati