Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 06. 2023. 14:12 19

Dok divlji taksisti vršljaju, Jeremićka vrišti od smeha (VIDEO)

Poznato je da je TV Pink sve, samo ne ozbiljna televizija. Na televiziji sa nacionalnom frekvencijom mogu se često videti vračevi, rijaliti zvezde, kriminalci, uličari, a retko kada se govori o ozbiljnim temama. Pokušali su na Pinku da govore o nečemu što je u interesu javnosti ( o divljim taksistima), ali se i od toga naravno napravila sprdnja - zahvaljujući voditeljki Jovani Jeremić.

Tema divljih taksista na aerodromu "Nikola Tesla" već nekom vreme je u žiži javnosti. Gradska vlast je obećala da će rešiti problem ilegalnih taksista, koji "deru kožu s leđa" svakome koga uspeju da prevare, ali zasad nije došlo do velikog pomaka, osim što je MUP prošlog vikenda oduzeo dva vozila.

O toj temi govorilo se i na Pinku, odnosno u "Novom jutru" kod Jovane Jeremić. Dok je jedan od sagovornika pričao, Jeremička je, bez jasnog povoda, dobila napad smeha. Voditeljka je pokušala da se iskontroliše, ali bez uspeha, dok je gostima bilo vidno neprijatno.- Dobro, lepo, ovo je zabavna emisija, inače nije takva, trebalo bi da bude i zabavna i edukativna, ili ćemo to tako da prihvatimo - rekao je jedan od njih, dok se Jeremićka "valjala" po stolici od smeha.

- Dobila sam prvi put napad smeha za 15 godina rada, ja se izvinjavam, oprostite mi, molim vas - kazala je ona, ali do kraja videa nije uspela da suzbije "napad smeha".Još jedan od primera kako je TV Pink sposoban da od svega napravi sprdnju...

Za to vreme, divlji taksisti nastavljaju da vršljaju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Dežurni krivac

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati