Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 06. 2023. 13:25 16

Dok na KiM ključa, poslanica pozira ispred Skupštine (VIDEO)

Situacija na Kosovu i Metohiji je veoma napeta, naročito na severu, gde je juče Aljbin Kurti poslao specijalne jedinice u nameri da izvrši dodatan pritisak na kosovske Srbe. Za to vreme ispred Skupštine Srbije - rijaliti. Na video snimku objavljenom na društvenim mrežama, ispred ulaza u Skupštinu jedna od poslanica pozira zarad što kvalitetnijeg video snimka, koji će najverovatnije okačiti na društvene mreže.

- Pored Skupštine, nama Zadruga i ne treba. Dok na severu Kosova i Metohije ključa, ova, pretpostavljam sns mudrica, vežba hodanje i silaženje niz stepenice za Instagram - napisao je lider pokreta "Ljubav, vera nada" Nemanja Šarović na Tviteru, koji je i objavio video.U komentarima na Šarovićev tvit, građani su napomenuli da je u pitanju narodna poslanica Staša Stojanović, poznatija kao selfi Staša
Na njenom Tviter profilu se može videti da je u odeći iste boje, a moglo bi se reći i dezena kao sa video snimka, kao i istu boju kose. Ne može se reći sa sigurnošću da je ona u pitanju, ali ipak je velika verovatnoća, s obzirom na to da je poslanica Stojanović poznata po tome da obožava da se fotografiše i snima, naročito u i ispred Skupštine Srbije. S druge strane, neki od tviteraša tvrde da nije u pitanju Staša Stojanović, već poslanica SPS Dubravka Kralj.

Što bi rekao veliki Njegoš: "Pleme moje snom mrtvijem spava..."

Podsetimo, poslanici u Skupštini Srbije trebalo je da nastave raspravu o predlogu za smenu ministra policije Bratislava Gašića, ali je sednica odložena zbog toga što poslanici SNS nisu došli, ali su uredno naplatili troškove puta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati