Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 05. 2023. 12:55 11

Roditelji traže smenu direktorke "Ribnikara"!

Niko ne zna zbog čega i zašto, ali učenici OŠ "Vladislav Ribnikar" su danas pohađali nastavu, uključujući i odeljenje VII/2. Zbog ove odluke, direktorka Snežana Knežević bi mogla da bude smenjena...

Roditelji dece su imali svoje zahteve. Tražili su da se odmah prekine školska godina. Međutim, direktorka ove škole, Senžana Knežević, nije prihvatila njihov zahtev.

Shodno tome što direktorka nije htela da prihvati ovaj normalni, ljudski zahtev roditelja dece iz odeljenja VII/2, su uputili dopis Ministrastvu prosvete u kojem zahtevaju hitnu suspenziju direktorke Snežane Knežević, kao i utvrđivanje njene lične odgovornosti i postupanje prema učenicima i roditeljima tog odeljenja.

Nakon dopisa, prosvetna inspekcija ušla je u Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u kojoj se dogodio masakr kada je učenik (13) ubio devet đaka i školskog čuvara, i proveravaju se svi navodi i pritužbe svih grupa roditelja.

Očekuje se da Snežana Knežević bude smenjena sa mesta direktorke OŠ "Vladislav Ribnikar".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati