Društvo i ekonomija

N. Stojanović

27. 03. 2023. 13:36 29

Lekar klinike "Laza Lazarević": Direktorka monstruozno laže

Dr Igor Radosavljević, psihijatar, psihoterapeut i sudski veštak, zaposlen u Klinici za psihijatrijske bolesti dr Laza Lazarević i jedan od štrajkača protiv v.d. direktorke te klinike dr Ivane Stašević Karličić izjavio je da je "monstruozna laž" njena izjava da mu je "od avgusta 2022. zabranjen rad sa pacijentima zbog ugrožavanja zdravlja i bezbednosti što je dokumentovano u njegovom dosijeu".

Dr Ivana Stašević Karličić je, kako kaže dr Radosavljević, to navela u saopštenju koje je poslala redakciji televizije N1 - emisija Dan uživo, koje je pročitano u petak 24. marta, da bi sebe odbranila. - Prilažem radni nalog za mesto koordinator za psihosocijalnu rehabilitaciju sa njenim potpisom. Ovo mesto podrazumeva individualni i grupni psihoterapijski rad, sportske i kulturne aktivnosti, samim tim intenzivan rad sa pacijentima. Takođe od avgusta 2022. (i ranije) kontinuirano dežuram što takođe podrazumeva rad sa pacijentima. Ne mogu imati potpunu zamisao kakva ideja se nalazi iza ovih monstruoznih laži - kazao je ovaj lekar za Direktno.rsPodsetimo, dr Igor Radosavljević, jedan je od zaposlenih u Klinici za psihijatrijske bolesti dr Laza Lazarević, koji je dobio upozorenje o "postojanju uslova za prestanak radnog odnosa", odnosno upozorenje pred otkaz zato što već pola godine, zajedno sa svojim kolegama, protestuje. To je već treće upozorenje, nakon čega, mu, kako  veruje, sledi i otkaz.Dr Radosavljević je, inače, dobio nagradu predsednika države Aleksandra Vučića, ali mu to nije pomoglo da ne bude stavljen na spisak za upozorenje pred otkaz. Kao što je pisao naš portal, on je nakon najnovijeg upozorenja najavio iseljenje iz Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati