Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

13. 03. 2023. 17:02 11

SNS-ovci u panici, otkrili cinkaroše u svojim redovima

Najnovija drama u redovima Srpske napredne stranke ovoga puta odigrava se u Mladenovcu. Naime, nakon što su isplivali razgovori iz viber grupa u kojima je aktivistima SNS naređeno da iz sandučića povade flajere o "izdaji Kosova", koje je prethodno građanima dostavila Narodna stranka, alarmirani naprednjaci su krenuli u lov na "cinkaroše".

Narodna stranka je odlučila da građane o "istini o francusko-nemačkom planu za Kosovo i dogovoru Aleksandra Vučića i Aljbina Kurtija" obavesti putem flajera koje im je dostavila u poštanske sandučiće. Nedugo zatim članovima omladine SNS u Mladenovcu bilo je naređeno da te flajere povade iz sandučića, što se vidi iz procurelih prepiski koje je jedan član grupe snimio (skrinšotovao).

- Sve vadite. Stoka su oni izdajnička. Treba nam ko to radi. Raspitajte se - napisao je jedan član grupe.

- Sve do poslednjeg! - dodala je još jedna članica.

- Ako ih sretnete negde, bez bilo kakvog fizičkog kontakta. Bar ne ako ima ljudi ili kamera u vašoj blizini - napisao je treći član, a kasnije kolegama SNS-ovcima poručio da članove Narodne stranke, ako ih sretnu, obavezno snime.

Međutim, ono na šta SNS omladinci nisu računali jeste da će ta njihova prepiska dospeti na društvene mreže, pa su ubrzo dobili novi problem, nakon čega su krenuli u lov na cinkaroše u svojim redovima.

- Sad ću da saznam ko je skrinovao. A onda… evo, skrinuj ponovo sad. Onda ću da popričam sa tobom kao s ovima iz Narodne stranke - napisao je jedan član grupe.

- Do pobede, izdajnici će dobiti svoje na izborima, pa da vidimo koja je to osveta!!! Pronađite ko je prosledio… Stoku izdajničku da prosledimo izdajnicima - dodao je drugi član.

Ipak - sigurni su da će, kako su naveli, izdajnika pronaći.

Još jedna zanimljiva stvar je da se, prema skrinšotovima koji su procurili u javnost, u grupi "Omladina SNS Mladenovac" nalaze 82 člana, dok ih je pre nego što su otkrili da imaju "krticu" bilo 87.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati