Društvo i ekonomija

Direktno.rs [ Izvor: N1 ]

13. 02. 2023. 15:30 0

Mia Bjelogrlić vikendom na jutarnjem N1

Novi dan - jutarnji program N1 televizije, dobija pojačanje u Mii Bjelogrlić, ćerki proslavljenog režisera i glumca Dragana. Ona će gledaoce vikendom voditi kroz najvažnije i najaktuelnije teme i razgovarati sa brojnim sagovornicima u studiju.

Mia je već nekoliko meseci u informativnoj redakciji N1 i gledaoci su imali priliku da gledaju njene priloge u različitim emisijama, ali i da prate segment Tumač stvarnosti koji ide u okviru jutarnjeg programa ponedeljkom i sredom.Diplomirala je međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka. Tri godine provela je u sektoru odnosa sa medijima pri Evropskoj uniji i Unicefu. Autorka je i producentkinja dokumentarnog serijala o položaju žena u Srbiji "Ona se budi", koji je emitovan na N1 televiziji 2022. godine. Dobitnica je nagrade "Ženska hrabrost".

- Novinarski posao na N1 televiziji je jedna od važnijih stvari koja mi se desila u životu, a izgradnja novinarske karijere u slobodnom i profesionalnom okruženju privilegija. Mnogo se radujem novom izazovu i započinjanju dana sa našim gledaocima. Osećam odgovornost prema njima i verujem da nas čekaju zanimljiva zajednička jutra sa aktuelnim temama, ali i analizama društvenih pojava i fenomena. Volela bih da se među mojim gostima nađe i više mladih ljudi kao i onih koji do sada nisu bili mnogo zastupljeni u medijima, a imaju šta da kažu - istakla je Mia Bjelogrlić.Njen prelazak na poziciju voditelja Novog dana samo je jedna od novina koje gledaoce očekuje u narednom periodu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati