Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

10. 03. 2022. 10:05 2

Svi pričaju o Bjelinoj mezimici: Nije htela glumu

Glumac Dragan Bjelogrlić i njegova supruga Maja imaju dvoje dece - sina Alekseja (21) i ćerku Miu (25). Aleksej je krenuo očevim stopama - studira glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, i dosad je imao nekoliko zapaženih uloga, kako na filmskom platnu, tako i u serijama.

Za razliku od mlađeg brata, Mia nije želela da bude glumica, ali je takođe, u neku ruku, krenula očevim stopama.

Upisala je međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka i odličan je student, a debitovala je kao kreatorka jednog serijala o ženskim pravima, i na taj način ušla u svet producenata, u kojem je njen otac i te kako uspešan.

Dok je Bjela radio na filmu "Toma", ćerka Mia ga je često posećivala, ali je takođe savetima i sugestijama aktivno učestvovala u stvaranju ovog popularnog filmskog ostvarenja.

Kako je i sam Dragan Bjelogrlić otkrio gostujući u jednoj emisiji, upravo je Mia zaslužna za jednu od ključnih scena u filmu.

- Pričao sam sa Željkom preko telefona i nismo mogli da smislimo koju pesmu će Toma izvoditi na koncertu u Sarajevu, kada je pevao sa Davorinom i Kemalom. Tada mi je ćerka dobacila: ''Zašto ne otpeva 'Što ne nema'? To je realno najtužnija pesma koja postoji''. Željku i meni se dopala ideja iako smo hteli da odjavna pesma bude Tomina, i Željko je odmah prionuo na posao i snimio pesmu u sva tri glasa - rekao je glumac svojevremeno u emisjiji ''Veče sa Ivanom Ivanovićem''.

Međutim, autori filma imali su i nedoumicu kojim rečima će se Toma obratiti publici pre izvođenja te pesme, za šta je Mia Bjelogrlić ponovo dala predlog.

- Rekla mi je: ''Neka kaže: Za sve one kojih više nema i onoga čega neće biti''. Dopalo nam se i odlučili smo tako da odradimo scenu. Ispostavilo se kao sjajan potez i hvala mojoj ćerci - dodao je Bjela tada.

Zahvaljujući ovom ostvarenju, Mia Bjelogrlić i glumac Milan Marić su ušli u vezu. Oni su odskora novi poznati par na javnoj sceni, i otkako su mediji saznali za njihovu romansu, ne prestaju da budu u žiži interesovanja.

Mlada producentkinja i popularni glumac pokušali su da sakriju svoju vezu jer oboje privatni život drže za sebe, ali im to nije pošlo za rukom. Kako mediji pišu, oni su se u početku krili, jer su se plašili Bjeline reakcije.

– Milan je proveo poslednje dve godine sa Bjelom, što snimajući Tomu, što putujući tokom promovisanja ovog filma. Remek-delo koje su zajedno stvorili i sav uspeh koji je došao zbližio ih je i postali su veliki prijatelji, uz poštovanje koje Marić gaji prema Bjelogrliću, i to da mu
Međutim, razloga za brigu nije trebalo da bude, jer Bjela nije imao neku posebnu reakciju kad je saznao za kolegu i ćerku. Kako prenose mediji, Bjela je svoju decu vaspitao tako da žive potpuno slobodno i da sami snose i posledice i nagrade za sve svoje postupke, bilo da su u pitanju privatni ili poslovni izbori.

Takođe, poznati glumac i reditelj često ističe kako je veoma ponosan na svoju mezimicu, a na fotografijama koje ona s vremena na vreme podeli sa javnošću na društvenim mrežama, može se videti kako je izrasla u pravu lepoticu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Ne mrdam odavde

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati