Društvo i ekonomija

Direktno.rs

17. 01. 2023. 22:49 4

Jedino Marić povremeno, folklora radi, pokisne

Ničeg nije bilo u dvosatnom nastupu predsednika uoči "Zadruge" na Pinku. Ni jedne jedine vesti. A od "Parova" na Hepiju, ostao je samo par, nit' publike, nit' onesvešćivanja. Samo jedan profesor, sa tablama puteva i uspeha, preslušavao je Marića. Rekao mu: "Nisi bio dobar, sad moraš da nosiš krst, jer javne ličnosti moraju da budu hrabre" - istakla je Jelena Obućina u uvodu Dnevnika TV Nova S.

- Od važnosti za građane bile su samo tvrdnje da je danas opasno biti Srbin i u Hrvatskoj i u Crnoj Gori i razume se, Bosni i Hercegovini. Niko neće mir, kazao je predsednik i tek tu se omakla vestica, iz rata - dodala je ona.- Kad je bila opsada Sarajeva on nije nosio pušku, nego kišobran. Predsednik ne laže, tvrdi Šešelj, takođe prisutan na snimku. Laže, laže, tvrde u Sarajevu, jer veliki je remen na kišobranu. Ali budimo pošteni, Vučić danas nosi kišobran, puška mu ne treba. Jer ratom straše njegovi sa televizije, pod kišobranom su isti ti, zaštićeni od svih nepogoda, od prirodnih do pravnih. Jedino Marić povremeno, folklora radi, pokisne - zaključila je Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati