Društvo i ekonomija

Direktno.rs [ Izvor: Danas ]

16. 12. 2022. 20:03 59

Rada Trajković hitno prebačena u bolnicu!

Rada Trajković je nakon skoro 24 sata koliko je bila zadržana na adminstrativom prelazu Merdare na ulasku iz Srbije sa Kosova prebačena sanitetskim vozilom u Prokuplje jer joj je zdravstveno stanje naglo pogoršano.

Tu informaciju je, kako piše, objavila njena ćerka na Tviter nalogu Rade Trajković.- Pregled pokazuje rane znake upale pluća. Zahvaljujemo vam se na podršci i obaveštavaćemo vas o njenom stanju - napisala je na Tviteru.

- Gospođa Trajković ima povišen šećer ,ali je stabilno i van životne opasnosti - izjavila je specijalista urgentne medicine dr Jelena Nikolić, koja je kao dežurni lekar primila Radu Trajković u prokupačkoj bolnici.

Urađena je sva potrebna dijagnostika i ona je trenutno u ovoj zdravstvenoj ustanovi.Radu Trajković je juče zadržala policija Srbije na administrativnom prelazu sa Kosovom i nije joj dozvoljavala ulazak u zemlju od sinoć.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 59

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati