Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 12. 2022. 08:44 68

Dno dna! Jovana Jeremić u Skupštini Srbije?! (VIDEO)

Nismo dotakli dno. Nismo dotakli ni dno dna. Mi smo zakucani za dno i odatle nas niko odvojiti ne može. Šta drugo čovek da zaključi kada vidi da je predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić dao dozvolu Jovani Jeremić da špicu svoje emisije snimi u skupštinskom zdanju! Jovani Jeremić?! Ilustracija skupštine i ove vlasti.

Osoba koja često deluje neuračunljivo, koja očigledno ima mentalna odstupanja i neprilagođena ponašanja, koja često izgleda kao gotovo klovn, u špici za svoju emisiju ordinira i snima se po svim lokacijama u Skupštini, uključujući i salu u kojoj se donose zakoni i odluke od kojih zavisi budućnost zemlje.
I ovo je ono što je Srbija danas. Sve imamo u ovome - od davanja dozvole da se u Skupštini snima špica za emisije, pa još ovakve. Da na taj način u Skupštinu uđe emisija u kojoj gostuju razni šamani i slični ludaci, emisija čija se voditeljka valja po studiju, izgovara reči koje ne zna šta znače, a ponekad i cele rečenice. Pa samo pre dve, tri nedelje je Jovana Jeremić izvređala Mišel Obamu tvrdeći da nema nikakvu školu i da je sve dobila tako što je podigla suknju i da treba da se ugleda na nju koja je na vreme završila fakultet. Mišel Obamu, koja ima dva završena fakulteta - Prinston i Harvard.

Potpuno nesvesna stepena svog neznanja Jeremićeva, moderna verzija Žike Obretkovića, nastupa apsolutno sigurna u svoju genijalnost. I kao takva završi u Skupštini gde snimi špicu za emisiju.Na kraju krajeva možda je ovo u stvari dobro jer su i Jovana Jeremić i Skupština Srbije ono što ovaj narod jeste i što zaista hoće da bude.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 68

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati