Društvo i ekonomija

Direktno.rs

09. 11. 2022. 09:43 17

Ovako je Bakarec učio tango na račun građana (FOTO)

Perjanica SNS i jedan od najpoznatijih političkih preletača Nebojša Bakarec često se u javnosti predstavlja kao veliki patriota i borac za Srbe. Ipak, da za Bakareca postoje mnogo važnije stvari od patriotizma govori jedno službeno putovanje iz 2007. godine.

Naime, Miloš Pavlović, šef odborničke grupe Narodne stranke u beogradskoj skupštini podelio je na Tviteru dokument iz 2006. godine prema kome se odobrava službeno putovanje tadašnjem zameniku predsednika opštine Stari grad Nebojši Bakarecu u Argentinu, i to na festival tanga u Buenos Airesu.- Evo ga strastveni ljubitelj tanga, g-din Nebojša Bakarec. Od vaših para Beograđani, put u Argentinu na 10 dana. Mir, stabilnost, Bakarec tango - napisao je Pavlović.

Kako se navodi u dokumentu, Bakarec je na ime dnevnica i troškova smeštaja dobio 1570 dolara i još 1080 evra na ime troškova za avio karte. Taj novac je i danas veliki za prosečnog građanina, a kamoli 2007. godine.Još pre 15 godina Bakarec je uživao na račun građana, te je taj kontinuitet lagodnog života nastavio sve do danas.

Nadamo se da je bar naučio tango u Argentini, da ne bude da smo trošili pare džabe...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati