Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 10. 2022. 18:50 29

Ceca Bojković policiji: Bolje stanite na stranu građana (VIDEO)

Naša poznata glumica Svetlana Ceca Bojković obratila se ovog četvrtka, telefonom, pripadnicima policije koji se nalaze na Šodrošu, gde čuvaju radnike i mašine oko prostora na kojem će biti gradilište budućeg mosta preko Dunava.

- Dragi ljudi, ja znam da ste vi plaćeni i da je to vaš posao, da za to primate novac, sve to razumem. Ali mislim… Nemojte da se sukobljavate… Nemojte da se sukobljavate sa svojim građanima, situacija je zaista grozna i pokušajte da razumete. Možda mnogi od vas i razumeju. Odrecite se od ovih stvari, da se sukobljavate, tučete, mislim, nemojte. Bolje stanite na njihovu stranu (građana), jer to je prirodno. Nemojte da dozvolite da se naša zemlja tek tako prodaje i unakažava - govorila je Bojković na spikerfon ispred kordona policije.

I glumica Anita Mančić pozvala je građane Novog Sada, Beograda, Vojvodine i cele Srbije da podrže aktiviste koji se protive gradnji na Šodrošu. Ona je u video objavi na Instagramu rekla da "svaki čovek koji voli svoju zemlju, ne prodaje je, ne uništava je" i da "ne postoji ta cena, taj interes zbog čega bi čovek koji voli svoju zemlju nju prodavao bilo kome".

Podsećamo, aktivisti "Šodroš survivor kampa" potvrdili su da su jutros na obalu Dunava, na Kameničku adu u Novom Sadu, stigle mašine Milenium tima, koje bi na tom prostoru trebalo da obave deminiranje.

Prisutni su pripadnici policije, privatnog obezbedjenja, radnici kineske kompanije China Road and Bridge Corporation (CBRB), koji su pre dva dana podigli ogradu oko prostora na kojem će biti gadilište budućeg mosta preko Dunava.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati