Društvo i ekonomija

Direktno.rs

29. 06. 2022. 20:53 21

"Da izađe ispred, da da plan, da se skloni": Šta Đilas treba da uradi?

"Dragan Đilas da pozove na proteste, da organizuje proteste, plati proteste, izmoli opoziciju, pokloni se opoziciji, žrtvuje se, da se skine sa naslovnica jer tako Vučić od njega pravi lidera", navela je na Tviteru Irena Živković, predsednica borskog odbora Stranke slobode i pravde, naglasivši koje je sve zahteve dobijao lider SSP Dragan Đilas u prethodnom periodu.

- Da se ne skida sa naslovnica jer tako Vučić od njega pravi prijatelja. Da da plan i sruši Vučića, da se pomeri u stranu i pusti ispred sebe svoje ljude. Da izađe ispred i prekine da se krije iza novih ljudi, da pokaže narodu empatiju, da sakrije, pobogu, od naroda tu empatiju - navela je Irena Živković, pa u dahu nastavila:

- Da ne odgovara oštro Zapadu, da se ne priklanja Zapadu, da govori istinu, da na gađa istinom. Da bude kriv da ne bismo mi bili ni mrvu krivi. Da ne odgovara na optužbe jer onda svađa u opoziciji, da odgovara drugima na optužbe jer ovako glumi nedodirljivog. Da ne ponavlja stalno rešenja, da da konačno i neka rešenja, a mogao bi i boju kose da promeni, smorio nadimak.

Irena Živković je na kraju ovog neiscpnog niza zaključila:

- Samo pokušavam da nabrojim zahteve onih koji bi i lično nešto uradili, ali ne mogu jer ih je, izgleda, Đilas vezao u podrumu i ne da im. Strašan lik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati