Društvo i ekonomija

Direktno.rs

21. 06. 2022. 19:36 32

Stefanović: Đuka mesečno od Papića dobija 240.000 (VIDEO)

Četiri dana se čekalo šta ima ministar odbrane Nebojša Stefanović da kaže na optužbe koje je protiv njega iznela Dijana Hrkalović, bivša državna sekretakrka MUP. I odgovorio joj je Stefanović, koji je usput "potkačio" i Aleksandra Papića, suvlasnika Objektiva, ali i Vladimira Đukanovića, za kog je rekao da od "Papića ima mesečnu apanažu od 240.000 dinara".

Stefanović je u video obraćanju najpre istakao da je "Hrkalović iznela bujicu laži na njegov račun", nakon čega je ponovio da nema Skaj telefon, kako se prethodnih dana moglo čuti u javnosti.

A onda je postavio niz pitanja...

- Ko se krije iza kodnog imena "šerif"? Ko je lice koje opisuje zaštićeni svedok Bojan Hrvatin u slučaju Belivuk? Kaže da je čovek koji je bio na vezi izvesni Papić, visokih zalistaka i sa naočarima. Meni sad ne pada na pamet ko bi to mogao da bude, ali sam siguran da bi tužiocu moglo da padne na pamet. Može biti da je to isti onaj Papić koji je 24. decembra 2020. išao u bunker kod Velje Belivuka da mu nosi informacije koje treba da mu ukažu na to da se sprema policijska akcija protiv njega… - rekao je Stefanović, pa dodao:

- I biće vrlo zanimljivo da Tužilaštvo otkrije ko je taj čovek, odakle mu te informacije i kakva je sve krivična dela počinio sa Veljkom Belivukom. Postoji osnovana sumnja da je to suvlasnik portala Objektiv, Aleksandar Papić i važno je da istraga pokaže kakve su bile veze Objektiva i samog Papića sa klanom Belivuka - rekao je Stefanović.

Nije se zaustavio samo na Papiću, već je udario i na Vladimira Đukanovića, stranačkog kolegu i advokata.

- Da vidimo ko je tu šta radio i ko je tu koristio te frontove za različita krivična dela. Takođe, veoma nam je važno da u sklopu te istrage se upravo pokaže i ova medijsko-politička hobotnica o kojoj pričam. Zašto vam to kažem? Upravo je Papić preko firme koju de fakto kontroliše, "Tim Sistema", isplaćivao Vladimiru Đukanoviću mesečnu apanažu od 240.000 dinara. Za to postoje dokazi. Naravno, Đukanović će reći da je to primao kao advokat, ali vrlo je indikativo da emisije snima u lokalu koji zakupljuje Aleksandar Papić, da mu on plaća apanažu, a da mu Papić priprema i razgovara sa svim njegovim gostima u televiuijskm emisijama, od kojih se traži da samo kažu nešto protiv mene - istakao je Stefanović.

Sada se čeka Đukin odgovor...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 32

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati