Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 03. 2022. 13:10 32

Gospođa koja je raštimovala kolonu naprednjaka (VIDEO)

Građani iz dana u dan primerom pokazuju da nema razloga da se bilo ko plaši vlasti, kukavica jakih samo u gomili. Jedna gospođa odlučila je da sama prati kolonu naprednjaka u Kragujevcu i da se s njima verbalno obračuna. Snimak je neverovatan, jer je kolona puna naprednjaka većinom ćutala i postiđeno išla svojim putem, dok im je žena držala lekciju.

U prvom video snimku gospođa je držala lekciju policiji koja je obezbeđivala SNS autobuse, a kojoj je bilo izuzetno neprijatno. Zatim sledi drugi video snimak u kojem žena prati kolonu naprednjaka i govori ono što većina građana misli o SNS.

- Mafijaški narko kartel troši narodne pare, dovlači narod u Kragujevac, a ovaj ovde kaže jedi go*na, evo vidite kako udara. Gledajte da ih zapamtite, sad ćete da vidite kako udara i napada me - istakla je gospođa na snimku, kojoj je jedan naprednjak pokušao da izbije telefon iz ruke.

U raspravu se uključila jedna SNS gospođa koja je rekla da žena koja snima "njih izaziva". Ostali naprednjaci pokušali su da se sakriju od kamere, uz pomoć balona.

- Ja samo pitam kako vas nije sramota da trošite narodne pare, ko vam je platio da dođete ovde i ko vam je platio prevoz? Ko vam je platio? Uzimate pare od bolesne dece. Evo, ovaj što me napada i što ga pitam da li ga je sramota što troši narodne pare, sad se krije. Ako radi ispravnu stvar, zašto se krije? - upitala je gospođa, dok je napadač koji je hteo da joj izbije telefon iz ruke krio lice iza balona.

U raspravu se uključio još jedan naprednjak koji je rekao ženi sa snimka da "davi kuče" (koje je šetala sa sobom), na šta mu je ona odgovorila "vi davite Srbiju".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 32

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati