Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 02. 2022. 20:42 4

Teodorović: Nisam više član Skupštine slobodne Srbije

Akademik Dušan Teodorović istakao je prilikom gostovanja u "Utisku nedelje" da više nije član Skupštine slobodne Srbije, jer je, kako je naveo, ostao u manjini.

- Nisam više član Skupštine slobodne Srbije. Ja sam osnivač i ideja je bila da objedinimo opoziciju, da pomognemo opozicionim strankama u definisinanju izbornih uslova, stvaranju platforme i da doprinesemo stvaranju šireg fronta koji bi mogao da pobedi Aleksandra Vučića - rekao je Teodorović u "Utisku nedelje".

Istakao je akademik da se povukao onda kada je preovladao stav da Skupština slobodne Srbije treba da učestvuje na izborima kao politički subjekt.

- Bilo je tu dosta dobrih akcija Skupštine slobodne Srbije. Pojedinci su organizovali demonstacije kada je hapšen Aleksandar Obradović, organizovani su brojni protesti, bilo je tu dosta aktivnosti. Međutim, u poslednje vreme je preovladala ideja da Skupština slobodne Srbije treba da učestvuje kao politički subjekt na izborima, ja sam ostao manjina u svemu tome, zato sam se distancirao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati