Društvo i ekonomija

Direktno.rs

04. 12. 2021. 17:17 9

Vučićev pajac opet pretio Vukadinoviću smrću

Vučićev megafon i pajac Simo Spasić ponovo je uputio pretnje smrću uredniku Nove srpske političke misli i političkom analitičaru, Đorđu Vukadinoviću, da će ga "ubiti ovih dana, a da mu oko ne trepne". Ovo je drugi put da Spasić preti da će ubiti Vukadinovića.

 - Opalac?! Gospodin Simo nastavlja sa direktnim pretnjama smrću. Skrećem pažnju da ovde nije reč o profilu na društvenoj mreži, već poruci na moj lični telelefonski broj. Za mnogo manju stvar poslatu gospođi Kisić Tepavčević digla se strašna uzbuna, a osoba ekspresno uhapšena kao da je terorista - napisao je Vukadinović na Tviteru, podelivši poruke upućene od strane Spasića.


- I ja ću te odrobijati 100%. Vojnik pravde Simo Spasić - napisao je Spasić Vukadinoviću i dodao:

- Iza Sime Spasića ne stoji niti Vučić, niti Vulin, već od 1998. stoje porodice kindapovanih Srba. Megafonom sam upozoravao Đinđića, Koštunicu, Tadića da su u crno zavili porodice kindapovanih Srba. DS-DSS dosovska bagra je zlo za Srbiju. Ako ne dokažeš ili demantuješ da je meni vlast dala stan u BeograđankU i da mi vlast daje 140.000 ubiću te ovih dana da mi oko ne trepne. Pa i tvoj sin diluje drogu, a ćerka se bavi prostitucijom, a ja to ne obaveštavam medije i javnost. Vojnik pravde i savest Srbije Simo Spasić.

Podsetimo, Spasić je pre nekoliko dana uputio pretnje Vukadinoviću da "zna gde živi i da će "proći kao Ćuruvija". Vukadinović je pretnje prijavio policiji, ali to nije sprečilo Simu da nastavi sa pretnjama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati