Društvo i ekonomija

Direktno.rs

01. 12. 2021. 22:29 71

Dok je Vučić pričao neko na RTS izvukao kablove

Neko je RTS uvalio u ogroman problem pred velikim šefom Vučićem, kada je došlo do kratkog prekida signala tokom predsednikovog večerašnjeg obraćanja, nakon čega je javni servis požurio da se izvini.

Kako iz RTS-a navode, ovaj "užasni" incident je izazvala za sada neimenovana osoba, namernim izvlačenjem strujnih kablova iz vozila za satelitsko emitovanje baš dok je Vučić vodio svoj monolog.

Javni servis je brže bolje pohitao i da se izvini predsedniku, ali i svim građanima Srbije koji su njihov program pratili "iako je do prekida u prenosu došlo tuđom krivicom“.

Umesto što se izvinjava zbog prekida programa kada govori Vučić, javni servis bi građanima mogao da se izvini za sve one bitne događaje koje uopšte nije prenosio za vreme naprednjačke vladavine.

Bilo je vremena kada je RTS ćutao na proteste nezadovoljnih građana kojima bi trebalo da služi, kada je ćutao na njihovo batinjanje od strane policije, na zvižduke ispred njihove kuće u Takovskoj 10. Mogao je da se izvini RTS građanima i kada su pustili spot Rio Tinta, a odbili da puste spot građana protiv ove kompanije. Ili pak za ono profesionalno "Đilasa pomeni".

Mogao je, ali prekid signala na jednoj od 12 televizija dok govori Vučić izgleda je mnogo bitnija stvar.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 71

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati