Društvo i ekonomija

Direktno.rs

04. 11. 2021. 19:12 31

"Sluga i moralni ništak": Krle, sad si pao najniže!

Naprednjčki tzv. marketinški stručnjak Nebojša Krstić ne prestaje da šokira javnost besramnim izjavama. Nekadašnja udaraljka i glas rok grupe "Idoli", odavno je postao udaraljka i glas Aleksandra Vučića, a ovoga puta je udario na zamenika predsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića koga je optužio da je pokušao da "profitira od krvavih košulja". Dakle, sramnije ne može!

- Borko je onomad slabo profitirao od "krvavih košulja". Pa što ne bi pokušao ponovo - lupio je Krsić na svom Tviter nalogu i ostade živ.

Zamenik predsednika SSP Borko Stefanović, žrtva napada u Kruševcu, kada mu je razbijena glava, na ovakve reči jednostavno nije mogao da ostane nem, pa je Krletu poslao više nego jasnu poruku.

- Kaže čovek koji isključivo profitira od ovog režima. Moralni ništak, sluga i živi podsetnik konvertitstva, laži i slugeranjstva. Znam da si ti navikao da profitiraš, pa misliš, nesrećo, da svi tako. Nikom ne želim takav "profit", a ni Krstića kao lakeja - napisao je Stefanović.

Bez trunke gruže savesti Krsić optužuje čoveka kome je razbijena glava od strane SNS batinaša, da želi od toga da profitira. Stefanović je imao hrabosti da drugačije misli, što Krstiću u životu nikada nije pošlo za rukom. On je uvek mislio onako kako misli vlast.

Neverovatna je količina frustracija i mržnje koju neuspeli lekar, ali zato veoma uspešni promoter Srpske napredne stranke i njenog lidera, iskaljuje svakodnevno, a sve zarad ličnog interesa i svih privilegija koje Krle dobija od režima.

Ako je neko profiter, onda je to Nebojša Krstić. Nekadašnji demokrata celokupnu "političku" (ili kako god se nazvalo ono što Krsić radi) karijeru posvetio je samo svom boljitku. Zato mu nije bio problem da jedno veče ode u krevet kao demokrata, a probudi se kao naprednjak. Ipak preletače Vučić najviše ceni, a poslednjih godina Nebojša Krsić je svoje mišljenje i stav prilagodio Vučićevom ukusu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati