Društvo i ekonomija

Direktno.rs

23. 10. 2021. 23:46 17

A Vučićev amin? Palma poveo lekare u Hurgadu

Otkako je kraljevačko tužilaštvo stavilo predmet "podvođenje maloletnica" ad akta, Dragan Marković Palma, koji i dalje zna ko je bio u vozilu kada je stradala jedna žena, nastavlja, još bahatije, da pod blagoslovom Aleksandra Vučića, rasipa novac poreskih obveznika na skupa putovanja u Egipat. Kako bi očuvao sliku velikog dobrotvora, nakon optužbi za pedofiliju, Palma je opet rešio da srpske zdravstvene radnike časti letovanjem u Hurgadi.

Jutros je sa aerodroma "Nikola Tesla", a u organizaciji Skupštine grada Jagodina, put Egipta odletela delegacija od 144 člana od kojih većinu čine zdravstveni radnici iz 18 zdravstvenih ustanova iz Srbije.

U Hurgadi, u Egiptu, boraviće od 23. do 30. oktobra, lekari i medicinske sestre i medicinski tehničari koji rade u kovid odeljenjima ili kovid ambulantama. Ostali deo delegacije, koju predvodi Dragan Marković Palma, predsednik Skupštine grada Jagodina, čine privrednici, novinari i sveštenici.

Palma nije saopštio da li je i ovog puta naprednjački lider dao blagoslov za putovanje, kao kada je letos vodio poljoprivrednike u Paraliju, ali ne sumnjamo da je Vučić, koji je nedavno postao i počasni građanin Jagodine, imao nešto protiv. Naravno, Palma ni ovog puta nije rekao koliko će koštati baškarenje u Hurgadi.

Uostalom, to za vlast nije ni važno, neka košta koliko košta, jer bliže se izbori, treba poslati javnosti poruku kako režim misli na običan svet, pogotovo na one koji su u prvim redovima u borbi protiv koronavirusa. 

Studiraš medicinu šest godina, stažiraš, specijalizacija, subspecijalizacija, razna usavršavanja, edukacije, seminari... a onda te jedan Dragan Marković Palma vodi na putovanje u Egipat. Lekari, kolege mnogih preminulih od koronavirusa, koji su danonoćno spasavali živote ljudi, idu na putovanje u organizaciji čoveka koji je tvrdio da je imao koronu 40 minuta.

- Ono što bih ja apelovao jeste da se na televizijama smanji propaganda i da ne slušamo svakog dana po tri sata priče o koroni. Više se građani plaše korone, nego nekada NATO agresije. Građani padaju u depresiju, a to nije zbog toga što su im manje plate, jer su plate iz godine u godinu sve veće, ne zato što nemaju posla, jer je danas nezaposlenost značajno smanjena - kazao je Palma u Skupštini Srbije.

Da li će i lekari u Hurgadi uskliknuti prvom naprednjaku, kao poljoprivrednici u Paraliji, ostaje nam da vidimo u narednim danima.

Podsetimo, krajem avgusta ove godine, Palma je platio boravak u Grčkoj za 1.000 poljoprivrednika iz 35 gradova i opština Srbije, kako bi videli da u "EU ne teče med i mleko". Kako je saopštio, blagoslov za ovo putovanje je dao lično Aleksandar Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati