Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 10. 2021. 12:16 31

Stefanović brani Kapetana Dragana: Ne dirajte Vučićevo dete

Sin preedsednika države, Zvezdini navijači i još neki su mi dali 30.000 dolara, stan i kola - uskliknuo je kapetan Dragan, ratni osuđenik. I umesto da se država pita otkud tim ljudima, između ostalog i Danilu Vučiću, toliki novac, s obzirom na to da po rečima njegovog oca radi u vinariji za mesečnu platu od 500 evra, još uvek aktuelni ministar vojske Nebojša Stefanopvić krenuo je u paljbu po novinarima, opoziciji, braneći zdušno Aleksandra Vučića.

Izjavu potpredsednika Vlade i ministra odbrane dr Nebojše Stefanovića prenosimo u celostu:

"Naslovna strana dnevnog lista "Danas", kojom se opozicija i raznorazne interesne grupe obračunavaju sa sinom predsednika Aleksandra Vučića - dakle ne sa predsednikom, već njegovim detetom - bruka je i sramota kojoj od jutros svedoči cela Srbija.

Crtanje mete na leđima jednog deteta brutalnim lažima, u kojima se uvažavaju čak i izjave osuđenika i iznose perfidne i besramne konstrukcije, novi su nivo niskosti koji su Đilasovi mediji uveli u našu zemlju.

Normalan čovek ne može da se ne zapita - gde je granica? Da li su u našoj Srbiji pređene sve granice pristojnosti i da li pojedini mediji imaju pravo da, bez ikakve odgovornosti, plasiraju laži satanizujući čak i nečiju decu? Do kada će pristojna Srbija da ćuti na kreiranje atmosfere u javnosti u kojoj je sve dozvoljeno, pa se sa udaranja nečasnim sredstvima na političke protivnike i njihove porodice, sada prešlo i na decu?

Nemoć, nesposobnost i očaj Đilasa i raznih interesnih skupina što ne mogu da pobede Aleksandra Vučića na izborima i slome jaku Srbiju na čelu sa njim više se ne daju sakriti. Poručujem im da Aleksandra Vučića svakako neće slomiti, a o sebi su već svojim postupcima narodu dovoljno rekli.

Pozivam celu Srbiju da glasno osudi ovo bestidne napade na porodicu predsednika naše države, u kojima se udara čak i na ono najvažnije u životu svakog čoveka - decu."

Eto, ništa Dijana, ništa Belivuk, ništa odgovor na pitanje otkud novac Danilu Vučiću... A obruč oko Stefanovića se steže...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati