Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 10. 2021. 23:25 3

"Vučić uvodi poligraf pasoše, ko ih ima - taj zna istinu"

"Opasno se približavamo danu kad parodija i satira više neće biti moguća. Ali, neće ih vlast zabraniti, nego više niko neće znati kako da se šali sa nečim što je samo po sebi smešno, a trebalo bi da važi stvarno", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana".

- Evo, kovid propusnice. Biće uvedene od subote. Ali, ima fazon. I to Pajtonovski: do deset uveče svi mogu u restoran, a od deset do jedan samo sa papirom. Na pola zalogaja nevakcinisani da pljunu i napuste skup. Premijerka je ljuta - propusnice uvodi nerado jer, setimo se, ona ne veruje u mere. Ljuta je i zbog toga što se ne nose maske u zatvorenom prostoru, što je primetila tek jutros jer sinoć na žurci sa Džonijem Depom nije bilo maski. Mada logično - što bi iko trošio pare da dovuče zvezdu, a da ga niko ne vidi od maske? - rekla je Obućina i nastavila:

- Ljuta je i što neko iz Kriznog štaba dojavljuje medijima odluke, kad podaci cure iz MUP-a u Informer - nije ljuta. Možda je za kovid propusnice kasno, ali za predsednikov predlog nije. On uvodi poligraf pasoše. Ko ima taj – zna istinu. Kapetan Dragan je izgleda sebi takav obezbedio, pa kaže: navijači Zvezde i Vučićev sin dali su mu 30.000 dolara u vreći, stan i auto. Dodatak predsednikovom predlogu je da pasoši važe isto posle 22 sata – tako će istina ići u terminu Zadruge. Neće je niko ni primetiti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati