Društvo i ekonomija

Direktno.rs

29. 08. 2021. 22:37 7

"Sve u ritmu ‘ne sme majka da zaplače kad u vojsku sina šalje'"

Mada nismo tražili, dobili smo nedelju sinova. Jednog otac ispraća u vojsku, drugog otac brani, od fotografija koje još nismo videli. Ali on najbolje zna šta je prevencija i manipulacija. I sam je pre podne žrtva udara - posle podne nasmejani velikan. Pod šatrom - rekla je u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria novinarka Jelena Obućina.

- Kome je do atmosfere koju prave pevač i Siti bend Kosjerić, nek pregleda internet. Kome nije, nek pogleda šta nude ostali? Za sad borbu za prirodu – u septembru. Dok broj okupljenih ne naraste, u borbu za društvo ima vremena.

Nek’ se prvo nevini Palma vrati iz Paralije na nacionalne frekvencije, nek’ deca u školama pre bilo koje lekcije poslušaju himnu, nek’ se izgrade još neke bolnice, za čiju se cenu ne sme pitati i u kojima nema ko da radi, nek’ se još malo propagira čuvanje nacije… Pa polako… Sve u ritmu ‘ne sme majka da zaplače kad u vojsku sina šalje - kazala je Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati