Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 08. 2021. 12:15 45

Psuje keve svima redom: Ovo je rečnik DJ Žeksa

Vlasnik ružičaste imperije, Željko Mitrović, koji se nalazi pod patronatom Aleksandra Vučića, toliko se osilio zbog činjenice da ima moćnu zaleđinu, da više ni ne pazi šta priča na društvenim mrežama i kako se obraća ljudima koji ne dele njegove nazore.

Naime, Mitrović se na Tviteru pohvalio svojim umećima na skejtu, te su ga Tviteraši mogli videti kako u ležećem položaju jezdi ulicama Beograda. Uz video, vlasnik Pinka je postavio i skandalozan propratni tekst, s očitom namerom da provocira i izazove negativne reakcije.

- Večeras ću opet da taslačim na Tviteru, ove opozicione seljačiće, lopovčiće i nadničare, pa rekoh da se malo isprużim i odmorim pre toga! Ulaz je besplatan za sve - napisao je Mitrović.

Naravno, uspeo je u svojoj nameri, jer su komentatori bili ogorčeni na bahatost Vučićevog posilnog. Podsetili su ga na slučaj Andree Bojanić, koja je stradala kada je džipom na nju naleteo Mitrovićev sin Aleksandar i pobegao sa mesta nesreće.

Andrea, kao i pominjanje poreza, na koji je Mitrović osetljiv, doveli su ga u stanje ludila, te se prvi Pinkovac više nije kontrolisao:

- Šta ću, tebra, kad me tvoja keva ne pušta! Nezasita smrduša kao i ti!

- Pazim, tebra, nego oš ti provozam malo kevu na skejtu!

- Pa, platio sam porez, a ubijam samo od ku*** vas i vašu bližu i dalju familiju, valjda je to ok, osim ako i ti nisi Đilasova gluperdica...

- Tebra, morao sam da ostavim prostor za tvog ćaleta!

- Kaže mi keva da imaš pičkicu!

Da, ovo je rečnik vlasnika televizije sa nacionalnom frekvencijom. Ako se pitate otkud starlete, kriminalci i drugi njima slični, toliko trče na Pink, ovo je, verovatno, odgovor. Sličan se sličnom raduje.

Dobrodošli u naprednu Srbiju!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 45

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati