Društvo i ekonomija

Direktno.rs

29. 08. 2021. 19:44 26

SRAMOTA Er Srbija putnicima daje vodu u "kesama" (FOTO)

Ukoliko putujete Er Srbijom, izgleda ne možete očekivati da pojedete bilo šta što liči na hranu, ali ne očekujte ni da ćete utoliti žeđ. U ovoj avio kompaniji putnicima na letovima vodu dele u providnim pakovanjima od 200 mililitara!

Ne čak ni u flašici za decu, nego u providnoj plastičnoj posudici koja liči na čašu smrznutog jogurta - ovo ponižavajuće pakovanje vode su dobili putnici Er Srbije na jednom od letova i fotografije prosledili našoj redakciji.

Ono što je pored sramnog pakovanja vode upadljivo i zanimljivo, jeste da proizvođač ovog brenda vode nije nijedna srpska kompanija, već Aqua vodu proizvodi kompanija Aqua tim iz Bosne i Hercegovine.

Nejasno je ko je iz avio kompanije Er Srbija pomislio da bi putnicima bilo u redu dati ovakva pakovanja vode i kako su zamislili da putnici iz njih piju. Da li je i jedna obična flašica vode od 500 mililitara postala luksuz za ovu avio kompaniju. Može li Er Srbija pasti još niže?

Odgovor se nameće sam, naročito ako se podsetimo nedavnog prizora tri kolutića čipsa koje su putnici dobili kao obrok u avionu. Putnici Er Srbije, dakle, za obrok mogu očekivati prazne kesice čipsa, a za piće 200 mililitara vode u providnoj čašici..

Prijatno nam bilo...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati