Društvo i ekonomija

R. Ć.

17. 08. 2021. 14:56 36

DOKTOR Vučić uživo govori lekarima kako da leče (VIDEO)

Predsednik Srbije je očito i dobar poznavalac medicine, pa je tokom svog govora u Bajinoj Bašti savetovao lekarima šta da rade kada se jedan od okupljenih onesvestio.

- Šta sam ja sad videla, pa ovo je nadrealno evo ga sad leči ljude uživo u programu i navija u mikrofon lekare šta da rade sa nekim kome je pozlilo u publici, majko sveta kakav ludi kompleksaš - napisala je voditeljka Tatjana Vojtehovski na Tviteru, komentarišući Vučićevo izigravanje lekara opšte prakse.

Ona je objavila i video snimak Vučićevih direkcija lekarima.

- Dakle, evo predsednika kako leči uživo u programu i daje instrukcije lekarima kako da leče čoveka, kakav je*eni cirkus od države
i mi očekujemo izborne uslove od ovog tipa i priče jedna kolona, dve kolone. Bukvalno samo pritisak dok sve ne pukne, pa kako god - istakla je Vojtehovski, priloživši snimak situacije.

- Pomozite, imamo lekare. Odmah pomozite. Samo ga umijte i pustite da sedne dole. Dobro je, samo ga umijte. Evo, već je bolje. Dobro. Bravo, sine! Pomozite još malo - komandovao je Vučić.

Retko ko ima sposobnost da iznenadi kao što to radi predsednik Srbije. Jer samo on koji je pravnik i koji je eventualno nekad samo prošao pored Medicinskog fakulteta može da deli lekcije onima koji su godinama studirali i učili da spašavaju ljudske živote i pripomognu u nevolji.

Tu očajničku želju da u svakoj čorbi bude mirođija i da pokaže kako sve zna, sve ume i sve drži pod kontrolom, neko bi okarakterisao kao težak kompleks. Upućeniji znaju da Vučić ne jede, a da prethodno nije prostudirao javno mnjenje, pa je i ovo uplitanje u posao medicinara zapravo delić sveopšteg marketinga i mazanja očiju narodu.

To ulivanje lažne sigurnosti je pokušaj da se prikrije sva njegova nesposobnost i neuspesi koji su iz dana u dan evidentniji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 36

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati