Društvo i ekonomija

Direktno.rs

31. 07. 2021. 20:43 18

Šta je Stefanović poručio Vučiću?

Posle izvesnog predaha, Stefanović dr Nebojša ponovo se našao pod rafalnom paljbom Vučićevih tabloida koji ga po komandi direktno optužuju za saradnju sa klanom Belivuk-Miljković. U čemu je igra? Svima je jasno da je sam vrh režima osmislio, organizovao i davao logističku podršku stvaranju i funkcionisanju ove kriminalne organizacije i da sada mora neko iz vrha vlasti da bude kriv. A da bi zaštitio sebe, Vučić je odredio da žrtveno jagnje bude njegov dugogodišnji najbliži saradnik, doktor nauka - Nebojša iz Beograda.

Jasno je već mesecima da se Vučić plaši dr Stefanovića i da mu ne sme ništa, jer zna da ovaj zna nešto što niko ne bi smeo da zna. I tu se vrtimo u krug.

Ipak, klupko je počelo da se odmotava. Stefanović dr Nebojša danas je pokazao da više neće da trpi napade tabloida i odgovorio je. Ne tabloidima, nego upravo Vučiću. U svojoj izjavi, naravno, demantovao je da ima bilo kakve veze sa ovim kriminalnim klanom, ali je istovremeno počeo da otkriva ono što zna, a ne bi smeo da zna.

Stefanović je jasno rekao da se video sa direktorom američkog FBI Kristoferom Vrejom i da je FBI direktno uključen u borbu protiv mafije i organizovanih kriminalnih grupa, a posebno narko-mafije. To zapravo objašnjava kako je i zašto prekinuta ljubav između vrha režima i klana Belivuk-Miljković i zašto je Vučić bio primoran da se sa njima obračuna. Nebojša iz Beograda naglasio je i da su informacije koje je FBI podelio sa evropskim i našim službama značajno pomogle da se prikupe dokazi i podigne optužnica protiv ove kriminalne grupe.

Dr Stefanović je otvoreno priznao da je ključni momenat istrage bio kada je FBI razbio enkripciju i povezao sve koji su koristili tajnu Skaj aplikaciju za međusobno komuniciranje. Tu je zapravo ključni problem, jer bi to moglo da znači da FBI možda ima kompletnu komunikaciju klana Belivuk-Miljković i da zna i sta su pričali i sa kime su se dopisivali i sa kime su se viđali i od koga su dobijali naloge i uputstva za delovanje. A možda i dr Stefanović poseduje isto to što i FBI?

Stefanović je odvažno Vučiću poručio " da neće dozvoliti bilo kome da lažima i izmišljotinama stavlja metu na njegova i leđa njegove dece i da je siguran da ćemo jednog dana saznati zašto to rade".

Nastavak ocigledno sledi...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati