Društvo i ekonomija

Direktno.rs

24. 07. 2021. 22:48 5

"Sve sami privredni uspesi i 'zlatno doba'"

Krizni menadžment, dan drugi. Od jutros sve sami privredni uspesi i "zlatno doba" na sva zvona. Siniša Mali o neviđenim investicijama, Čadež o blistavoj regionalnoj saradnji, Zorana Mihajlović o uspešnom gasovodu... Posle hapšenja vozača ubice sa Karaburme, stiže i kozmetička revizija presude sinu Željka Mitrovića. Vraćen je Predlog zakona o vodama, koji najednom nije dobar. Mali Gavrilo još juče dobio novac za lečenje. Sve to u 24 sata - rekao je Goran Dimitrijević u uvodu Pregleda dana na Newsmax Adria.

- Sve pred večerašnje obraćanje predsednika na Pinku sa novom dozom stravičnih fotografija.

Nebojša Stefanović je odavno u nemilosti šefa i to se sad sjajno namestilo, pa ga sad posle Objektiva i Kurir na naslovnoj strani svrstava među dežurne krivce za sve i zaverenike protiv Vučića. A ministar se koprca, opet hvaleći šefa i preteći tužbama protiv dojučerašnjih saboraca iz medija.

Međutim, ovaj vikend nije počeo samo dosadnim političkim cirkusom i lažnim rijalitijem, ima i stvarnih uspeha na koje smo zaista ponosni. Na OI u Tokiju, već prvog dana, dve medalje za Srbiju - u streljaštvu i tekvondou. Bravo - zaključio je uvod u Pregled dana, Goran Dimitrijević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati