Društvo i ekonomija

Direktno.rs

15. 06. 2021. 21:45 9

Priveden zbog objave: Vučiću, zašto deliš borce?

Siniša Jevtić se, revoltiran ponašanjem predsednika Aleksandra Vučića, oglasio na Fejsbuku, što ga je na kraju i koštalo, budući da je priveden. Nije želeo da ćuti, nije hteo da dopusti da Vučić deli one koji su prolivali krv za našu zemlju, pa je govorio bez zadrške.

Stav je izneo na Fejsbuku, gde je uz sliku Vučića i dela boraca, napisao:

- Slušaj, ovamo... Ali, slušaj dobro. Svi vi koji ste prodali d**e da bi se slikali sa g****tom koji ne j*** borce ni za pet para prodali ste se ni za šta. Ajde voljno. Vidimo se za Vidovdan, predsedniče, u Kruševcu, pa da se reknemo u oči, ako je moguće - napisao je Jevtić na Fejsbuku.

Zbog ove objave je priveden na saslušanje, gde je objasnio svoju objavu na Fejsbuku. Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

"Sve što imam da izjavim povodom moje objave i, kako mi je predočeno, eventualne ugroženosti predsednika Republike Srbije, koji treba da dođe za Vidovdan u Kruševac, imam da izjavim sledeće:

Ja sam vlasnik profila na društvenoj mreži Facebook upisan pod imenom "Siniša Nogić Jevtić" i dana 14.06.2021. godine sam na istom objavio jedan tekst iziritiran svojim saborcima i predsednikom, tj. njihovim dvoličnim i licemernim ponašanjem, jer je predsednik Vučić obećao prilikom otvaranja spomenika raznom heroju sa Košara Tiboru Cerni "da je dužnost države da se oduži svakom borcu ponaosob", a on to ni do današnjeg dana nije uradio, tj, nije ispunio zadato obećanje.

E zbog tako skupljene grupice boraca i njihovog odvajanja i razdvajanja boračke populacije, ja sam bio povređen i uvređen takvim postupkom svih njih. Iz tog razloga sam izvređao i rekao za predsednika da je g**no, što kao svaki građanin koji nije zadovoljan radom vlasti imam pravo da kažem.

Nisam ničiju bezbednost ugrozio, niti mi je to bila namera, niti će. Samo sam hteo lično da ga upitam zbog čega je došlo do podvajanja između boraca kada smo svi isti i istu smo krv prolivali. I da to treba da se reši na državnom vrhu - ili da svi budu nagrađeni ili niko, a ne na ovakav način, podvajanjem i izdvajanjem pojedinaca", navodi se u izjavi Siniše Jevtića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati