Društvo i ekonomija

[ Izvor: Narodna stranka ]

15. 05. 2021. 15:00 8

"Nastup Vučića pokazao da Srbija ide u opasnom pravcu"

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je kako je sinoćni televizijski nastup predsednika Srbije Aleksandra Vučića pokazao da "Srbija ide u izuzetno opasnom pravcu" i da bez organizovanog otpora neće biti promene vlasti i sistema, saopštila je Narodna stranka.


- Vučićev duševni vihor koji smo sinoć mogli da vidimo na malim ekranima je objektivan razlog da budemo zabrinuti i više nego do sada. Ako ne preduzmemo nešto da skrenemo Srbiju sa pravca kojim trenutno ide, posledice mogu biti dalekosežne - naglasio je Jeremić na konferenciji za novinare u Kragujevcu.

On je istakao da Srbiju sa „opasnog pravca neće skrenuti niko osim nas“ i da ne postoje ni spoljni faktor niti nevidljiva ruka koji će popraviti stvari.

- To moramo da uradimo mi. I zato je misija Narodne stranke, koja je danas nesporno najbolje organizovana stranka u opoziciji, ključna. Neće biti promene aktuelnih prilika bez organizovanog otpora – ni do promene vlasti, što je manje važno, niti promene sistema, što je daleko važnije - rekao je Jeremić.

On je saopštio da je Narodnoj stranci pristupio poznati epidemiolog iz Kragujevca Predrag Delić, za koga je rekao da je stručnjak „izuzetno cenjen u javnosti“ i da predstavlja uzor u profesionalnom, ljudskom i moralnom smislu, što je pokazao zajedno sa ostalim zdravstvenim radnicima vodeći „lavovsku borbu protiv korone u Kragujevcu i zahvaljujući kojima se ta borba privodi kraju“.

- Delić je nova snaga za Narodnu stranku, Kragujevac i celu Srbiju - rekao je Jeremić i naveo da, kada Delić po promeni vlasti postane prvi čovek zdravstvenog sistema u Kragujevcu, niko neće moći da kaže da je to političko postavljenje, jer je Delić priznat stručnjak, častan i čestit čovek.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati