Društvo i ekonomija

[ Izvor: Promo ]

10. 05. 2021. 14:00 4

Nova SBB investicija: Digitalizacija Užica i Kruševca

SBB kompanija saopštila je danas da nastavlja da širi svoju GIGA mrežu i započinje besplatnu digitalizaciju svojih korisnika u Užicu i Kruševcu. Tokom protekle dve godine SBB je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, unapredio brzine interneta u devet gradova i digitalizovao više od 80% svojih korisnika.

Korisnicima SBB usluga, bez dodatnih troškova, novog ugovora i prelaska na nove pakete, u digitalizovanim gradovima dostupni su digitalna televizija na do tri TV uređaja u kući i veća stabilnost servisa. Proces digitalizacije odvija se fazno po delovima grada, a svakog SBB korisnika, pre dolaska na kućnu adresu, kontaktiraće tehnička podrška.

Posle Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Paraćina, Niša i Sombora, sada i Užice i Kruševac, nakon završenog procesa digitalizacije, postaju GIGA gradovi u kojima  se brzine interneta u EON paketima povećavaju automatski: U EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu da uživaju u brzinama interneta do 1 Gbps.

EON paketi za vrhunsko TV iskustvo

Za vrhunski doživljaj SBB usluga, iz ove kompanije preporučuju EON pakete, koji sadrže EON Smart Box koji svaki TV pretvara u Smart TV,  pružaju iskustvo personalizovane televizije, EON Kids profil, gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima, Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova, super brzi internet i fiksnu telefoniju.

Za više infromacija posetite sajt sbb.rs, najbližu poslovnicu ili pozovite Kontakt centar SBB-a na 19900.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati