Društvo i ekonomija

Direktno.rs

04. 05. 2021. 22:23 3

"Po receptu predsednika - zaboravite letovanje, marihuanu, istopolne brakove.."

Ako ste se odmorili, vreme je da počnete brzo da radite i još brže zaboravljate - po receptu predsednika. Što pre zaboravite na neradnu nedelju i odmor za Prvi maj, jer to žele samo neradnici. A zna se šta predsednik misli o njima, i da radi i na praznik rada - kaže Jelena Obućina na početku uvoda u Pregled dana.

- Dalje, zaboravite letovanje. Jer ako mislimo da preteknemo Evropu po rastu, to isključuje sunce, kapućino, rukolu i ostale luksuze. Zaboravite i da je bio Uskrs, ako niste kupili Srpski telegraf. Tabloid je delio sličice za jaja. Među svecima, vojskovođama i naučnicima: Kon, Nestor, Darija, Putin, Ivica i naravno "onaj čije je jaje najjače", još otkad je bio premijer, pa na tucijadi porazio vojsku - dodaje ona.


- Dalje, zaboravite marihuanu, neće biti legalizacije dok je predsednik tu gde jeste, rekao nam je Vulin. Nije pominjao Jovanjicu, ali jeste klince. Ko bude imao džoint ide u aps. Zaboravite i na istopolne brakove, ni njih neće biti dok je predsednik tu gde jeste. A Gordana Čomić bi mogla da zaboravi zašto su je uopšte zvali u Vladu istopolnog supružnika sa detetom. Kad sve zaboravite, a ima toga još, brzo na posao sa osmehom. Pa kad objavimo podatke, ceo svet da nam pozavidi - rekla je Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati