Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 04. 2021. 20:25 27

Režimski mediji poručili Palmi: Ne zastrašuj Jagodince i ne vrši pritisak na novinare

Prorežimski tabloid "Kurir" objavio je tekst u kojem oštro napada lidera Jedinstvene Srbije, Dragana Markovića Palmu, i poručuje da mu neće proći vršenje pritiska na novinare ovog lista, kao ni zastrašivanje građana Jagodine. Ovim se, po svemu sudeći, potvrđuju glasine, koje je iznela i potpredsednica Narodne stranke, Sanda Rašković Ivić, da je SNS "pustio niz vodu" svog koalicionog partnera.

Kako navode iz "Kurira", Palma je napao istoimenu televiziju zbog ankete koju je njihova ekipa uradila u Jagodini, na temu da li građani veruju lideru JS kad tvrdi da ništa od optužbi za podvođenje devojčica protiv njega nije tačno. Naime, Marković je na TV Prva, nezadovoljan izjavama građana u anketi, rekao da je TV Kurir selektivno anketirala građane koji su opoziciono nastrojeni i da su se zato čule takve izjave.

- Ovo, naravno, nije tačno, i sigurni smo da je to svima jasno jer su građani nasumice anketirani, kao što to uvek radimo. Reagujemo na ovo, iako bi možda moglo da se podvede pod glupe izjave političara, ali moramo jer Marković je umislio da je doslovno gospodar života i smrti u Jagodini - poručili su iz "Kurira" Markoviću, navevši da su njegove poruke čisto zastrašivanje građana i pokušaj omalovažavanja njegovih sugrađana koji ne misle kao on.
"Kurir" je saopštio da će se pobrinuti da svaki građanin Jagodine može da iskaže svoj stav.

- Dragane Markoviću, vidimo se sledeće nedelje u Jagodini. Tvoj posao je da odgovoriš na svako pitanje koje postavimo i nikoga ne ometaš dok daje izjavu našim novinarima - poručili su iz "Kurira".

Ako se zna da režimski mediji napadaju nekoga samo po direktivi jednog čoveka, a znamo kog, onda se Palmi baš ne piše najbolje.

Podsetimo, potpredsednica Narodne stranke, Sanda Rašković Ivić, izjavila je da "SNS apstinira od odbrane Palme i na neki način ga čak i otvara".

- Meni je to znak da će Palma biti pušten niz vodu. Ako bi SNS branio Palmu, onda bi dodali i pedofiliju na sve afere koje su dokazale vrlo blisku spregu države i kriminala - zaključila je Rašković Ivić.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati