Društvo i ekonomija

Direktno.rs

15. 04. 2021. 15:20 12

Izvršitelj i policija brutalno izbacuju porodicu iz kuće

Na vrata kuće porodice Savić juče je nenajavljeno pokucao izvršitelj sa policijskim snagama kako bi ih nasilno iselio iz njihovog doma. Ono što je, pored ovakvog postupka šokiralo javnost, jeste i brutalno ponašanje policije ovom prilikom.

Na snimku koji je zabeležila kamera ispred kuće Savića, vidi se kako policajci nasilno izvlače članove porodice iz kuće dok se oni opiru. Vidi se i kako policija u jednom momentu obuzdava čoveka na podu i kako brutalno smiruje ženske članove porodice.

- Došlo je pet policijskih vozila sa policajcima. Obili su nam vrata i bili nasilni prema nama, čak i prema mojoj sestri koja je oprisana pre nepunih mesec dana, ali i prema ocu i majci koji su oboleli od koronavirusa - izjavila je Nataša SavićSavić.

Prema njenim rečima, nevolje te porodice krenule su nakon što je njihov nekadašnji podstanar Dragan Ranđelović tužio njenu majku Sunčanu Savić za nevraćanje navodne pozajmice od 55.000 evra.

- Moja porodica je na sudu već 13 godina sa Randjelovićem, koji je jedno kraće vreme bio naš podstanar. Mi smo ga na sudu dobili šest puta, a sedmi put je on dobio presudu, na koju smo se žalili Vrhovnom kasacionom sudu i taj postupak je u toku - istakla je Savić novinarima.

Ona je kazala da je njena majka izgubila spor na sudu iako je priznanica o pozajmici falsifikovana, a umesto jedinstvenog matičnog broja njene majke sa 13 cifara, upisan je broj sa 18 cifara.

Iz združene akcije "Krov nad glavom" kažu da porodici Savić preti opasnost od prinudnog iseljenja, zbog toga što će, kako navode iz akcije, lokalni biznismen, poznat po tome što je osuđen za privredni kriminal i falsifikovanje službenih isprava, zbog čega se trenutno nalazi u zatvoru uz pomoć izvršitelja i policije pokušati da im otme dom.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati