Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova S ]

08. 03. 2021. 22:03 7

"Sklonićemo decu - objavite snimak sa naplatne rampe!"

Kako je život ozbiljniji scenarista od Bebe Popovića i Izraelca zajedno - baš danas je nastavljeno suđenje za ubistvo Stanike Grigorijević na naplatnoj rampi Doljevac - rekla je večeras u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria Jelena Obućina.

- Veštak je na sudu rekao – veštačili smo video materijal koji nam je dostavljen. Počinje na 8 sati i 30 minuta, pa se prekida, nastavlja se na 8 sati i 32 minuta. Kako je do nezgode došlo u 8 sati i 31 minut nije bilo moguće analizirati nailazak škode ka naplatnoj rampi jer taj deo snimka nedostaje. Ko ima snimak ako nema sud? Pa predsednik. Sam rekao, ima godinu ipo dana.

A kako smo koliko juče, gledali odsečene glave – spremni smo za dva minuta snimka. Objavite, sklonićemo decu. Ako nećete nama ono bar tužiocu. Ne krije se valjda ništa, iz razloga nepoznatih javnosti?
Istu formulaciju koristi nemački list ‘Frankfurtrer algemane cajtung’, pa piše o nizu indicija koje ukazuju na veze srpske države i podzemlja. U tekstu se dodaje da ‘iz razloga nepoznatih javnosti’ očito Viši sud u Beogradu hoće da ispita slučaj Jovanjica ne štedeći ni moćnike.

Ako stvarno dođe do ozbiljnih procesa protiv Belivuka i vojvođanskih farmera konoplje, mogla bi to da bude bogata žetva’ zaključuje nemački list. Nešto se definitivno dugo dešava – ali ništa što liči na rasplet još nismo videli. Žetva je, to znamo, početkom jula, pa da sačekamo… - zaključila je Obućina u uvodu “Pregleda dana”.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati