Društvo i ekonomija

R. Ć.

27. 02. 2021. 11:19 26

"Vučiću, ovo je zemlja lopova, ubistva, bratije, korupcije i mafije"

Aleksandar Vučić gostovao je u Jutarnjem programu na TV Prva gde je izneo toliko informacija i tvrdnji, da građani još uvek ne mogu da slegnu utiske. Tviteraši su ipak uspeli da izdvoje najzanimljivije izjave predsednika Srbije.

- Srbija bi bila šokirana kad bi se TI isključio barem na mesec dana da te ne vidimo niti čujemo... a Evropa bi se šokirala kad bi videla da smo napredovali smesta u kome smo 31 godinu. Zemlje lopova, ubistva, bratije, korupcije i mafije. E to bi bilo šokovi nad šokovima - napisao je @ElGrecooos.

- Drvlje i kamenje na opoziciju sa bezbedne udaljenosti, sam pred voditeljušom koja se kikoće k'o zaljubljena šiparica. O bednoj opoziciji koja nema podršku niko je neće, mizerna je, a samo o njoj bla bla bla, ustane i legne sa opozicijom ne može da spava od opozicije - kaže neregistrovan čitalac.

- Da podsetimo kako je to bilo. Neki kreten je napisao jedan tvit ovog sadržaja. Prihvatili su tabloidi, proglasili ga za Đilasovog sledbenika, i automatski cela opozicija i neistomišljenici vlasti nazivaju Vučićevu majku "kurvetinom". Tako to ide - napisao je Radomir Martin.

- Imaćemo najlepše vozove na svetu. A kupićemo ih od onih koji takve vozove nemaju - smatra Aleksandar Baljak. 

- Vozna karta SAMO 1.000 dinara Begrad - Novi Sad - upitao je Dr. Straja.

 

- Đilasova deca se ne druže i slikaju sa kriminalcima preCedniče! Bolestan si, ozbiljno - kazao je @zao_los.

- Pre 5 dana: "Biće možda i 7 auto-puteva ove godine" Danas :"Biće i 9 auto-puteva ove godine" Vučić , februar 2021 - piše Vloadimir Stevanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati